Elokuun lempiasiakas: Susanna Markkola / Pirfest ry

07.08.2011

Elämyssihteerit ja Keskustorin mediatoimisto valitsivan kuukauden asiakkaan.

Keskustorin mediatoimisto ja yhteistyökumppani Elämyssihteerit Oy valitsee joka kuukausi lempiasiakkaan ja käy tervehtimässä asiakasta kukkakimpun kera. Elokuun lempiasiakkaaksi nousi Pirkanmaan festivaalit ry & Susanna Markkola.

– Onpa mukava ja positiivinen yllätys näin perjantaina, iloitsee yllättänyt Susanna Markkola. Pirkanmaan festivaalit ry, Pirfest, koordinoi pirkanmaalaisten kulttuurifestivaalien yhteistyötä, kehittää ja tekee tunnetuksi festivaalien toimintaa ja lisää jäsentensä näkyvyyttä. Olet ollut projektikoordinaattorina Pirfestissä nyt kaksi vuotta.

Millaista työsi on?
– Minulla pitää olla tuntuma kaikista festivaaleista ja siitä, missä mennään, jotta voi viedä koko porukkaa taas eteenpäin.

– Aidosti nautin työstäni, ja on hienoa, kun työnkuvaan kuuluu festivaaleilla käynti. Seuraavaksi menen hiphop-festivaalille Blockfest tässä kuussa.

Miksi juuri Pirkanmaan festivaalit ry & Susanna Markkola nousi kuukauden lempiasiakkaaksi?
– Pirfest ja erityisesti Susanna Markkola on ollut mieluinen yhteistyökumppani ja selvästi työnsä hanskaava iloinen persoona, jonka kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Iloinen ja ennakkoluuloton asiakas!, kertoo Elämyssihteerit Oy:stä Miikka Aira.

– Pirkanmaan festivaalit ry on merkittävä ja keskeinen alueen tapahtumatarjontaan ja sen kehittymiseen vaikuttava toimija. Pirfest on ollut positiivisen ennakkoluulottomasti mukana hyödyntämässä uudenlaista ja erityisesti digitaalista näkyvyyttä Tampereella.

Lähde: Keskustori.fi

Asiakkaitamme