Design yhdistyy infonäyttöihin

16.08.2016

Suomalainen muotoilu osana infonäyttöstandiä

Punkalive, iDiD ja iTravel yhdistivät voimansa ja tuloksena syntyi ensimmäinen suomalaisesta kuusesta valmistettu digitaalinen infopiste luonnollisesti uusimmalla kosketusnäyttösisällöllä varustettuna.

 

Leppävirran kunta toivoi uudistusta Unnukan tehtaanmyymälän yhteydessä toimivaan vilkkaaseen valtatie 5 infopisteeseen. Tilassa ollut voimakkaasti -90 lukua henkinyt lastulevy hyllystö korvattiin havupuuviiluelementeistä koostuvalla kaariseinällä. Elementtien kokoaminen oli iTravelin asentajille paluu Lego palikoiden maailmaan. Hauskaa ja kätevää.  

Muotoilu on räätälöity infopistetarpeisiin, niin esitetelineiden, kuin huomiarvon saavuttamiseen. 42 tuumainen ELO ammattitason näyttö toimii infosisällön näyttäjänä, sekä koskettaessa aktivoituvana infopiste selaimena.

Matkailuinfopisteissä laajasti käytössä oleva iDiD:n ja iTravelin konseptoima touch valikko kokoaa olemassa olevat verkkosisällöt yhteen helpolle käyttöliittymälle. Sisällön ajastukset ja päivitykset hoituvat verkon yli iDiD palvelimelle. Vanhat aineistot poistuvat automaattisesti, ja uudet voi ajastaa sesonkien mukaan vaikka vuodeksi eteenpäin.

Katso alla gallerian kuvia toteutuksesta. 

Punkaliven seinäkkeestä saatavilla designmalli myös ilman esitetelinettä puhtaasti näytön kehykseksi esim. hotelliympäristöön tai myymälään. Kysy kokonaistarjous myynnistämme. 

Suuntaa lomalla Leppävirralle. 

 

  

 

 

Asiakkaitamme